KM Quest 1.0


OVER IDENTITEIT
EN VRIENDSCHAP

Tijdens deze tocht worden er 2 tot 3 lichte bergwandelingen gemaakt. Met een normale conditie zijn deze wandelingen eenvoudig te doen. Inhoudelijk gaat deze tocht over identiteit, mannelijkheid, vriendschap en standvastigheid. Als voorbereiding krijg je na inschrijving een boek op wat je voorafgaand aan de tocht gelezen moet hebben. Iedere volgende tocht is in alle opzichten iets uitdagender.

MANNENTOCHT: 4 DAGEN
LOCATIE: PYRENEEN

KM Quest 2.0


KWETSBAARHEID EN
MANNELIJKHEID

Voor deze tocht vertrekken we met busjes. De eerste klim van een bijzondere tocht waar wandeling gemaakt worden tot ongeveer 1900 m hoogte. Het centrale thema van deze tocht is kwetsbaarheid. Niet typisch een mannen-ding maar daarom juist zo mooi. Deze tocht kun je alleen doen als je Canigou 1.0 al gedaan hebt. Het is een volgende stap uit je comfort zone. Een beetje fysieke voorbereiding helpt. En ook hier moet je voorafgaand aan de tocht een opgegeven boek gelezen hebben..

MANNENTOCHT: 4 DAGEN
LOCATIE: PYRENEEN

KM Quest 3.0


OVER WILSKRACHT
EN LEIDERSCHAP

Dit is de tocht der tochten. Een dag langer. Je kunt alleen met deze tocht mee als je Canigou 2.0 gedaan hebt. Voor wilskracht en leiderschap heb je kwetsbaarheid nodig; Canigou 2.0. En deze tocht gaat over wilskracht en leiderschap. Tijdens deze tocht beklimmen wij de top van de Canigou, 2800 meter. Er zijn hier geen klimtouwen voor nodig maar wel fysieke voorbereiding. Je conditie moet in orde zijn want je wandelt in totaal zo'n 60 km met rugzak. De voorbereidingen voor deze tocht beginnen 5 maanden van te voren. Tijdige inschrijving is dus noodzakelijk. Dit is een tocht waar je niet alleen fysieke toppen bereikt maar ook nieuwe toppen zult ontdekken in je eigen leven.

MANNENTOCHT: 5 DAGEN
LOCATIE: PYRENEEN

KM AWAKEN!


OVER LEIDERSCHAP
VOORBIJ

JOUW HORIZON

Wil je mee bouwen aan KingsMen? Als begeleider van een tocht, een weekend of in uitbouw buiten Nederland. Of op de achtergrond in communicatie, logistiek, organisatie e.d. Awaken! is een leiderschapsprogramma van KingsMen. KingsMen leiders en verantwoordelijken komen samen voor een training en vormingsweekend. Naast het elkaar beter leren kennen zullen we ingaan op de kernwaarden van KingsMen en hoe die toe te passen. Rollen en verantwoordelijkheden en leiderschap tonen tijdens KingsMen activiteiten. Deze dagen vinden plaats op een unieke locatie. Je kunt je inschrijven als je bewust kiest om je in te zetten voor KingsMen. Heb je nog nooit een tocht met ons meegedaan neem dan eerst contact met ons op voordat je je inschrijft omdat dit weekend in principe bedoeld is voor diegene die reeds met ons mee zijn geweest.

MANNENTOCHT: 3 DAGEN
LOCATIE: ZWITSERLAND