Jeroen Alting
von Geusau
Jeroen Alting von Geusau is getrouwd en vader van een tiener-dochter en 2 tiener-zonen. Het gezin woont in Beek en Donk. In het dagelijks leven is hij werkzaam als regio directeur bij de Nederlandse Spoorwegen. Ook is hij politiek actief o.a. als voorzitter van de CDA Eduardo Frei Stichting.  Samen met zijn vrouw is hij aangesloten bij de Chemin Neuf gemeenschap en daar mede verantwoordelijk voor het Kana programma. KingsMen betekent veel voor hem. 
Door te bouwen aan KingsMen heb ik mezelf beter leren kennen en is mijn ware mannelijkheid aan het ontwaken, ik durf meer voor mezelf op te komen maar ook kwetsbaarder te zijn en gerichter verantwoordelijkheid te nemen. Mijn gezin heeft dit zien gebeuren en juichen iedere KingsMen activiteit van harte toe omdat ik meer vader en man geworden ben.
Willem Visser
't Hooft
Willem Visser 't Hooft werkt als advocaat bij EY in Amsterdam. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen (18,16 en 10). Hij is zowel actief in de katholieke als de protestantse kerk en dan met name in de charismatische beweging. Tevens is hij voorzitter van de stichting "Fathers Prayers".
"Door Kingsmen ben ik me sterker bewust geworden dat je identiteit als man niet zozeer afhangt van wat je presteert in het leven maar in het feit dat je kind van God bent. Mijn prioriteiten zijn bijgesteld en dit zorgt voor veel meer balans in mijn gezin en mijzelf. Wat mij het meest bij zal blijven zijn de getuigenissen van veel mannen die samen door worstelingen heen zijn gegaan en in de bergen het een en ander hebben kunnen achterlaten."
Peter van Hoof
Peter van Hoof is getrouwd en vader van 4 kinderen tussen 13 en 7 jaar (3 meisjes en 1 jongen). Ze wonen in Helmond. Peter is directeur van de Bisschoppelijke Vastenactie in Den Haag. Samen met zijn vrouw en kinderen zijn ze actief bij de Katholieke Charismatische Vernieuwing en de vakantieconferentie Celebrate. Sinds 3 jaar is Kingsmen een belangrijk deel van hun leven. 
“Kingsmen is voor mij zowel het dienen van andere mannen als het ontvangen van die andere mannen. De tochten en het samen zijn met andere mannen hebben mij o.a. geholpen meer verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven en in ons gezin. Ik heb veel mannen positief zien veranderen.”
Frank Smet
Frank Smet, Belg, getrouwd en vader van drie kinderen (18, 17 en 15). Hij is actief als leidinggevende binnen de financiële audit van overheidsinstellingen. De vrije tijd wordt besteed aan een lezen, wandelen, familie en het beheer van een aantal kerkelijke non-profitorganisaties.
Elke tocht van Kingsmen gaf me een sleutel tot het leggen van een betere focus in mijn leven. Het onder mannen delen van strijd en van ontvangen genaden, maakten me sterker en deden me telkens dankbaar terugkeren naar huis. De adembenemende schoonheid van Saint-Martin-de Canigou maakte me stil, telkens weer, wat hielp tot verdieping. De er levende gemeenschap is door zijn gulle ontvangst en zijn beschikbaarheid dragend aan heel dit gebeuren van stilstaan, verdiepen en hercentreren.
Willem Bakermans
Willem Bakermans is getrouwd en vader van drie niet meer thuis wonende kinderen. Door een reorganisatie met een mooie afvloeiingsregeling hoeft hij niet meer te werken om in zijn levensonderhoud te voorzien. Daardoor kan hij zich bij de broeders van Sint Jan inzetten bij het beheer van het klooster in Den Haag en het organiseren van jongens kampen. Daarnaast is hij actief bij de Ark gemeenschap in Gouda en binnen diverse besturen.
Kingsmen is het beste wat ik de afgelopen jaren meegekregen heb. Het ongecompliceerde delen van waar je mee strijdt met totaal onbekende mannen heeft me meer zelfinzicht gegeven. Kingsmen heeft mij geleerd met mijn pijn om te gaan en niet te blijven steken in “te zijn wat me overkomen is” en weer nieuwe stappen te zetten.
Patriek Bruins
Patriek Bruins, getrouwd en vader van drie stoere jongens (9, 6 en 2). Hij werkt als ontwikkelaar van test- en meet automatiserings systemen bij Royal Philips. In zijn vrije tijd houdt hij naast zijn familie bezig met geluidstechniek en natuurlijk met KingsMen.
"De vrienden van KingsMen houden me telkens weer een spiegel voor en dagen me uit om uit mijn comfort zone te stappen. Daarbij heb ik elke tocht de helende nabijheid van God sterk mogen ervaren zodat ik toegerust ben met nieuwe moed en een rustig hart."
Rob Göring
Rob Göring, getrouwd en vader van 3 kinderen in de leeftijd van 15 tot 19. Wij wonen in Lieshout. Ik ben directeur Healthcare van een onderneming in Duitsland en ben hier en daar bestuurlijk actief in politiek en kerkelijk organisaties en coach start-ups. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen zowel mountainbike als tourtochten, ik lees en wandel veel.
"Kingsmen begon nog maar een paar jaar geleden als een tocht van 3 vrienden. Inmiddels is het uitgegroeid tot een mannenbeweging met meerdere internationale tochten en activiteiten voor vaders, zonen en dochters. De kracht van mannen die vriendschap, kwetsbaarheid en veerkracht ervaren is ongekend, het voedt een hele mooie saamhorigheid onder elkaar. Voor een ander iets kunnen betekenen geeft zo veel voldoening en laat iedere man en zijn talenten groeien. Want dat is de oproep aan iedere man…"kom van de bank af; ontwikkel jezelf en groei als man, vader en leider". Ook ik had deze ‘wake-up’ call nodig en ben dankbaar nu te groeien en (anderen) te mogen laten groeien."