Unieke Quest 1.0 Februari

 

Sneeuw!

De eerste KingsMen Quest tocht dit jaar, Quest 1.0, werd meteen een unicum: de abdij lag onder een halve meter sneeuw! Dat zorgde niet alleen voor prachtige beelden, het maakte ook de wandelingen een stuk uitdagender.

Hart!

Hoe intensief de bergwandelingen in de sneeuw ook waren, de grootste uitdagingen lagen niet zozeer buiten ons in de sneeuw, maar binnen in ons eigen hart. Veel mannen hebben de moed gehad om hun worstelingen uit het verleden of binnen de relatie op tafel te leggen. Daaruit zijn prachtige stappen naar ‘radicale veranderingen’ gezet op gebieden zoals alcoholgebruik, internet, de relatie met echtgenoten, vaders en zonen en het investeren in ‘categorie 4’ vriendschappen.

Eigenlijk werd het een Quest 1.5 door de enorme fysieke uitdaging. Maar juist daardoor werden onze harten diep geraakt.