KM Awaken Base! 2020

  • 19 november 2020 - 22 november 2020
    15:00
Details Prijs Aantal:
Inschrijving €250.00 (EUR)  

 

WEEKEND: 3 dagen, aankomst donderdagmiddag 15.00 in Oosterhout (NB), vertrek zondag middag vanuit Oosterhout
LOCATIE: Nederland

banner_met_logo2

Leiderschaps weekend:

Awaken! Wil je mee bouwen aan KingsMen? Als begeleider van een tocht, een weekend of in de uitbouw in het Franstalige en Duitstalige gebied? Of op de achtergrond in communicatie, logistiek, organisatie e.d. We hebben meer mannen nodig om andere mannen de mogelijkheid te geven met KingsMen op stap te gaan!

Van donderdag 22 november middag tot en met zondagmiddag 25 november organiseren wij een KingsMen leiderschap weekend; Awaken base!   Met een groep KingsMen gaan we intensieve dagen beleven van training en vorming. Op zaterdag sluiten we aan bij het programma "KM 24 uur abdij". Op zondag zijn vrouwen en kinderen welkom vanaf 10.45 in de abdijkerk voor de kerkdienst, brunch en de kloosterzondag.

Naast het elkaar beter leren kennen en de kernwaarden van KingsMen begrijpen, gaan we  oefenen in gesprek- en vraag techniek. We zullen ingaan op rollen en verantwoordelijkheden nemen, en leiderschap tonen tijdens KingsMen activiteiten. Op donderdag zullen we de auto's in Oosterhout laten en met busjes naar Noord Nederland rijden tot zaterdagochtend. Het programma  zal op de typische KignsMen wijze van start gaan. Uit je comfortzone, met veel verdieping en inhoud en natuurlijk heel veel gezelligheid. Je zult warme en waterdichte kleding moeten meenemen.

Je kunt je inschrijven als je bewust kiest om je in te zetten voor KingsMen. Heb je nog nooit een Quest tocht met ons meegedaan en lijkt je dit toch interessant, neem dan eerst contact met ons op voordat je je inschrijft omdat dit weekend in principe bedoeld is voor diegene die reeds met ons mee zijn geweest. Kosten bedragen 250 euro, incl. verblijfskosten. (Als de prijs een probleem is dit graag laten weten).

Let op: I.v.m. de corona crisis kan een KingsMen activiteit op het laatste moment in een aangepaste vorm aangeboden worden. Ook kan er gevraagd worden om een coronatest of een temperatuur check. De begeleider van de toch zal je hier tijdig over informeren.

line

locatie  

Adres
Hoogstraat 80, Oosterhout, Noord Brabant, 4901PK, Netherlands

Beschrijving:

De Paulusabdij in Oosterhout is in 1907 als een stichting van de Franse Benedictijner congregatie van Solesmes begonnen. In het midden van de 20e eeuw beleefde het een grote bloei met vele Nederlandse roepingen en een grote geestelijke uitstraling. Door de ontkerkelijking trad ook onder de Benedictijner broeders de vergrijzing toe waardoor ze genoodzaakt waren in 2006 de abdij over te dragen aan een nieuwe gemeenschap. Deze werd gevonden en wederom trok een franse gemeenschap, Chemin Neuf, op deze plek in. Wij mogen mee in het ritme lopen van deze gemeenschap als we hier te gast zijn. paulus_abdij