KM Awaken!

  • 29 mei 2019 - 31 mei 2019
    18:00 - 21:00

 

WEEKEND: 3 dagen, Vertrek uit Eindhoven woensdag 29 mei om 18.00 (NB), aankomst Eindhoven vrijdag avond om 22.00
LOCATIE: België 

banner_met_logo2

Leiderschaps weekend:

Awaken! Verder groeien in leiderschap. Een vormingsprogramma activiteit in een uniek klooster. Bedoeld voor mannen die reeds meegedaan hebben met Awaken Base! of al tochten mee begeleiden.

Thema van deze tocht is keuzes maken.

Naast het elkaar beter leren kennen en de kernwaarden van KingsMen begrijpen, Uit je comfortzone, met veel verdieping en inhoud en natuurlijk heel veel gezelligheid. Je zult warme en waterdichte kleding moeten meenemen.

Je kunt je inschrijven als je bewust kiest om je in te zetten voor KingsMen. Heb je nog nooit een Quest tocht met ons meegedaan en lijkt je dit toch interessant, neem dan eerst contact met ons op voordat je je inschrijft omdat dit weekend in principe bedoeld is voor diegene die reeds met ons mee zijn geweest. Kosten bedragen 200 euro, incl. verblijfskosten. (Als de prijs een probleem is dit graag laten weten).

line

locatie  

Adres
Rue du Charnet 20, Lavaux st anne, 5580

Beschrijving:

klooster
De Fraternité de Tibériade (kortweg de Tibériade) is een katholieke religieuze gemeenschap geïnspireerd door Franciscus van Assisi in Lavaux-Sainte-Anne in België. Deze gemeenschap is erkend door het Bisdom van Namen. De gemeenschap telt ongeveer 32 broeders en 10 zusters en is rond 1979 opgericht door Broeder Marc Piret. De gemeenschap heeft stichtingen in Litouwen en Congo. De broeders leven een eenvoudig leven volgens de volgende kernwaarden:
  • Een sober en simpel leven
  • Een permanente zorg voor kwaliteit in het broederlijk leven.
  • Vertrouwen en openheid aan het evangelie.
  • Een eenheid door liefdadigheid en trouw.
  • Niet meegaan met tendensen, maar durven met vertrouwen leven.
  • Geen tijd verliezen in nutteloze twisten.