KM Quest 1.0 – Mei 2021

  • 5 mei 2021 - 9 mei 2021
    13:00 - 22:00
Details Prijs Aantal:
Inschrijving €315.00 (EUR)  / bundel 

banner_1-02

MANNENTOCHT: 4+ DAGEN
LOCATIE: PYRENEEN
Prijs is exclusief vrijwillige bijdrage aan de abdij voor verblijf, inclusief reis, verzekering e.d.
VERVOER:  Met busjes vertrek vanuit Eindhoven op woensdagmiddag 5 mei 13.00
AANKOMST: Donderdag 12.00 in Casteil (Frankrijk)
TERUGKEER: Zondagavond in Eindhoven rond 22.30

banner_met_logo2

UITDAGING
De mannentochten bestaan uit een serie van 3 Quest tochten die verspreid over ruim 3 jaar gedaan kunnen worden. Iedere volgende tocht is fysiek, spiritueel en in de voorbereiding uitdagender. Tijdens de tocht is er dagelijks stille tijd en wordt er op basis van een dag-thema een inleiding of getuigenis gehouden. Met prikkelende vragen gaan de mannen persoonlijk aan de slag.
KM Quest 1.0
Tijdens de Quest 1.0  tocht worden er 2 tot 3 lichte bergwandelingen gemaakt. Met een normale conditie zijn deze wandelingen eenvoudig te doen. Inhoudelijk gaat deze tocht over identiteit, mannelijkheid, vriendschap en standvastigheid. Als voorbereiding krijg je na inschrijving een boek op wat je voorafgaand aan de tocht gelezen moet hebben. Iedere volgende tocht is in alle opzichten iets uitdagender.

Het programma wordt vooraf niet bekend gemaakt. De maaltijden en de gebedstijden worden verzorgd door de in de abdij wonende religieuze gemeenschap en daar zullen wij als groep deels bij aansluiten.

line

locatie  

Adres
66820 Casteil, France, Netherlands

Beschrijving:

map_canigou2 klooster
Ons vertrekpunt is de  ruim 1000 jaar oude abdij van Saint Martin du Canigou in Casteil (Frankrijk).Deze abdij wordt bewoond door een jonge religieuze gemeenschap “Les Béatitudes”. Ze leven van giften van o.a. de ruim 10.000 toeristen die ze jaarlijks op deze bijzondere plek ontvangen. Verder bestaat hun leven uit gebed. Hiervoor komen ze 3x per dag samen en brengen ze individueel tijd in stilte door. Ons programma is afgestemd op de gebedstijden van deze gemeenschap.