KM Quest 2.0 – Maart 2021

  • 18 maart 2021 - 21 maart 2021
    13:00 - 22:00

banner_2-01

MANNENTOCHT: 4+ DAGEN
LOCATIE: PYRENEEN
VERVOER: Per busje vanuit Eindhoven
VERTREK: Woensdag 5 mei om 13.00
TERUGKOMST: Zondagavond rond 22.30
Prijs is exclusief vrijwillige bijdrage aan de abdij voor verblijf, inclusief reis, verzekering e.d.

banner_met_logo2

UITDAGING
De mannentochten bestaan uit een serie van 3 Quest tochten die verspreid over ruim 3 jaar gedaan kunnen worden. Iedere volgende tocht is fysiek, spiritueel en in de voorbereiding uitdagender. Tijdens de tocht is er dagelijks stille tijd en wordt er op basis van een dag-thema een inleiding of getuigenis gehouden. Met prikkelende vragen gaan de mannen persoonlijk aan de slag.
KM Quest 2.0
Deze tocht begint al de avond ervoor. Op woensdagavond met een mini van op weg naar Casteil. De eerste klim van een bijzondere tocht waar wandeling gemaakt worden tot ongeveer 1900 m hoogte. Het centrale thema van deze tocht is kwetsbaarheid. Niet typisch een mannen-ding maar daarom juist zo mooi. Deze tocht kun je alleen doen als je KM Quest 1.0 al gedaan hebt. Het is een volgende stap uit je comfort zone. Een beetje fysieke voorbereiding helpt. En ook hier moet je voorafgaand aan de tocht een opgegeven boek gelezen hebben. Daarnaast moet je uitrusting op orde zijn: goede wandelschoenen, stokken, rugzak.

line

locatie  

Adres
66820 Casteil, France, Netherlands

Beschrijving:

map_canigou2 klooster
Ons vertrekpunt is de  ruim 1000 jaar oude abdij van Saint Martin du Canigou in Casteil (Frankrijk).Deze abdij wordt bewoond door een jonge religieuze gemeenschap “Les Béatitudes”. Ze leven van giften van o.a. de ruim 10.000 toeristen die ze jaarlijks op deze bijzondere plek ontvangen. Verder bestaat hun leven uit gebed. Hiervoor komen ze 3x per dag samen en brengen ze individueel tijd in stilte door. Ons programma is afgestemd op de gebedstijden van deze gemeenschap.