KM Quest 3.0 – Okt 2021

  • 5 oktober 2021 - 10 oktober 2021
    12:00 - 22:00
Details Prijs Aantal:
Inschrijving

Dit ticket is vereist en moet worden aangeschaft.

€355.00 (EUR)  

banner-rocco_700

MANNENTOCHT: 5+ DAGEN
LOCATIE: PYRENEEN
VERVOER: Per busje vanuit Eindhoven
VERTREK: Dinsdag middag 5 oktober 12.00 
TERUGKOMST: Zondagavond rond 22.30

banner_met_logo2

UITDAGING
De mannentochten bestaan uit een serie van 3 Quest tochten die verspreid over ruim 3 jaar gedaan kunnen worden. Iedere volgende tocht is fysiek, spiritueel en in de voorbereiding uitdagender. Tijdens de tocht is er dagelijks stille tijd en wordt er op basis van een dag-thema een inleiding of getuigenis gehouden. Met prikkelende vragen gaan de mannen persoonlijk aan de slag.
KM Quest 3.0

Dit is de tocht der tochten. Een dag langer. Je kunt alleen met deze tocht mee als je KM Quest 2.0 gedaan hebt. Voor wilskracht en leiderschap heb je kwetsbaarheid nodig; KM Quest 2.0.

Deze tocht gaat over wilskracht en leiderschap. Wij beklimmen  de top van de Canigou, 2800 meter. Er zijn hier geen klimtouwen voor nodig maar wel fysieke voorbereiding. Je conditie en je uitrusting moeten in orde zijn want je wandelt in totaal zo'n 50 km met rugzak. De voorbereidingen voor deze tocht beginnen 5 maanden van te voren. Tijdige inschrijving is dus noodzakelijk. Dit is een tocht waar je niet alleen fysieke toppen bereikt maar ook nieuwe toppen zult ontdekken in je eigen leven. Als je uitrusting niet op orde is of je de voorbereidingen op de tocht niet gedaan hebt mag je niet mee naar de top.

line

locatie  

Adres
66820 Casteil, France, Netherlands

Beschrijving:

map_canigou2 klooster
Ons vertrekpunt is de  ruim 1000 jaar oude abdij van Saint Martin du Canigou in Casteil (Frankrijk).Deze abdij wordt bewoond door een jonge religieuze gemeenschap “Les Béatitudes”. Ze leven van giften van o.a. de ruim 10.000 toeristen die ze jaarlijks op deze bijzondere plek ontvangen. Verder bestaat hun leven uit gebed. Hiervoor komen ze 3x per dag samen en brengen ze individueel tijd in stilte door. Ons programma is afgestemd op de gebedstijden van deze gemeenschap.