KM Mannen en leiderschap

  • Reserveer
    9 oktober 2018
    17:30 - 22:00
AVOND EVENT: Mannen en Leiderschap onder leiding van George Kohlrieser
DATUM: Dinsdag 9 oktober 17.30 uur
LOCATIE: Sint Paulus Abdij Oosterhout

banner_met_logo2

Op dinsdagavond 9 oktober komt George Kohlrieser, hoogleraar leiderschap en organisatiegedrag aan IMD Business School in Zwitserland, een avond verzorgen over mannen en leiderschap. Deze avond is exclusief voor mannen die bij KingsMen of 4M een Quest- of karakter weekend meegedaan hebben.

Ontvangst is vanaf 17.30. De avond zal beginnen om 18.00 met gebed met de Gemeenschap Chemin Neuf waar wij te gast mogen zijn. Daarna zal er een gezamenlijke maaltijd zijn met een vervolgprogramma. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven is noodzakelijk. In de prijs zit de maaltijd en een exemplaar van het nieuw vertaalde boek "Care to Dare. De praktijk van secure base leiderschap’ van Kohlrieser inbegrepen. Het boek is mede vertaald door drie Kingsmen, op wiens uitnodiging George naar Nederland komt.

line

locatie  

Adres
Hoogstraat 80, Oosterhout, Noord Brabant, 4901PK, Netherlands

Beschrijving:

De Paulusabdij in Oosterhout is in 1907 als een stichting van de Franse Benedictijner congregatie van Solesmes begonnen. In het midden van de 20e eeuw beleefde het een grote bloei met vele Nederlandse roepingen en een grote geestelijke uitstraling. Door de ontkerkelijking trad ook onder de Benedictijner broeders de vergrijzing toe waardoor ze genoodzaakt waren in 2006 de abdij over te dragen aan een nieuwe gemeenschap. Deze werd gevonden en wederom trok een franse gemeenschap, Chemin Neuf, op deze plek in. Wij mogen mee in het ritme lopen van deze gemeenschap als we hier te gast zijn. paulus_abdij