KM 24U


WAAR
STA IK NU?

Elkaar terugzien, 24 uur in een bos, kampvuur, uitdaging en een bijzonder moment in de kerk van Handel. Terugkijken op waar je nu staat. De ervaring van de bergtocht vast houden en borgen in je leven. Dat is waar deze 24 uur over gaan. Je ziet je tochtgenoten terug en neemt tijd voor elkaar. Luisteren, delen, de stilte, verdieping en natuurlijk uitdaging en verassing! Want ook in deze 24 uur gaan we uit onze comfort zone.

MANNENTOCHT: 24 UUR
LOCATIE: Gemert

KM Vader-Zoon


48 UUR SAMEN
STAPPEN ZETTEN

In het najaar van 2019 heeft KingsMen weer een vader-zoon weekend georganiseerd in samenwerking met de Broeders van St Jan. 48 uur in de bossen van Luxemburg met je zoon.
Stoere opdrachten, samen sporten, in elkaar verdiepen, elkaar ontmoeting, elkaar uitdagen en samen bezinnen. Bijzondere momenten samen waarin vader en zoon zich verbinden, dingen uitspreken en samen stappen zetten.

Binnenkort verschijnen ook de details over de vader dochter weekenden.

WEEKEND: 48 uur
LOCATIE: Clairveaux Luxembourg.

KM Young


Man? Young Professional? Student? GET OUT THERE!!!

Momenteel is dit event voor 2019 niet gepland
Jonge mannen, durf een uitdaging aan en ga ruim 24 uur mee op avontuur met KingsMen. Grenzen verleggen en uitgedaagd worden, fysiek, spiritueel en intellectueel. Je man zijn volledig ruimte geven. Een nieuwe impuls om je ware man zijn te ontwikkelen.

KLUSDAGEN: 1 dag
LOCATIE: Gemertse woud

KM KLUSDAGEN


samen bouwen
EN bidden

Een kleine week klussen in een prachtige omgeving. Tijdens de klusdagen ga je samen met enkele andere mannen en leden van de kloostergemeenschap helpen in en rond de abdij. Dit combineer je met tijd van stilte en bezinning, goede gesprekken en nog een mooie bergwandeling. Je betaalt alleen de reis naar de abdij en een inschrijvingsbijdrage.

KLUSDAGEN: 1 WEEK
LOCATIE: PYRENEEN