PARTNERS

Als KingsMen kunnen en willen wij niet alleen staan in de organisatie van onze activiteiten. Wij mogen veel leren en inspiratie halen uit wat anderen doen. Samenwerking met anderen is voor ons van groot belang.


Gemeenschap "Beatitudes"De gemeenschap die woont in de Abdij Sint Martin du Canigou. Hier is KingsMen geboren en vanuit deze plek organiseren wij meerdere keren per jaar de bergtochten voor Nederlandse mannen. Deze klooster gemeenschap is aanwezig over de hele wereld.

www.beatitudes.orgGemeenschap Chemin NeufDeze gemeenschap woont in de Sint Paulusabdij. De abdij waar KingsMen in Nederland vaak te gast is. Chemin Neuf zet zich zich in voor de eenheid in het gezin en in de Christelijke kerken vanuit haar katholieke grondslag. In de abdij van Hautecombe in Frankrijk zal KingsMen haar fransatlige bergtochten houden.

www.chemin-neuf.nl4e MusketierEen mannenbeweging net als KingsMen. In diverse landen van de wereld zijn zij actief. Onze samenwerking met hen is van groot belang. Het laat ons zien dat er geen scheidingsmuren bestaan tussen protestanten en katholieken en dat het niet aan ons is om te oordelen.

www.4emusketier.nl